планетариуми по поръчка

ЗВЕЗДИТЕ ПО-ДОСТЪПНИ ОТ ВСЯКОГа

  "Андромеда" е компактен планетариум, чийто размери го правят подходящ за позициониране в малки и големи общини, учебни заведения, читалища, паркове или площади. Богатият избор от филмите, които могат да бъдат прожектирани, го правят притегателен център за малки и големи.   
                
                    Липсата на такива съоражения в страната е сериозен проблем, който намира своето отражение в образованието. Планетариумът има възможността да събуди вроденото любопитство у децата и да го развие. 
         
                    Компактният дизайн на планетариум “Андромеда” позволява както външна, така и вътрешна инсталация. С диаметър на купола от 3-7м и наклон от 0-25 градуса, те могат да побират от 6-35 души, в зависимост от размера. Дигиталната проектора система с 4К резолюция гарантира неповторимо качество на филмите. Цените започват от 110 000лв с вкл. ДДС
           
                   Планетариумът не изисква сериозна поддръжка и може да бъде обслужван само от един човек.
      
                    Всеки планетариум може да бъде уникален, съобразен с изискванията на клиента - от най-малкия детайл в интериора до проекторната му система. В зависимост от нуждите и целите той  може да бъде конфигуриран по различен начин с оборудване по избор.


Планетариум за Вашия бизнес

Планетариум “Андромеда” би могъл да стане основа на устойчив самостоятелен бизнес модел, а собственикът може да сте Вие. Със закупуването на планетариум с комерсиална цел можете да изгрдите мини астрономически център във Вашата област, който да привлича малки и големи.


Училищни планетариуми

Андромеда е нов тип STEM учебна стая, в която всеки ученик ще получава визуална представа за изучаваните от него предмети. В училищна среда филмите няма да бъдат ограничени само до такива свързани с Космоса. Ще създадем филмово съдържание в областите физика, биология и химия, за да гарантираме нов тип усвояване на учебния материал. В планетариума могат да се организират и часове по интереси, където освен гледането на филми, могат да се правят звездни карти и още множество астрофизични упражнения.


Планетариум за Вашият дом

Планетариум “Андромеда” е едно страхотно попълнение на Вашия двор. Той гарантира нов тип изживяване под красотата на звездното небе. Можете да се наслаждавате на страхотни филми свързани с космоса, звездни пейзажи и неповторими гледки през цялата година независимо от метеорологичните условия навън.

Свържи се с нас за да отговорим на въпросите ти

Направи запитване
Aviosim © 2024
Изработка на сайт